Nieuw boek met werk 1995 – 2020

In juli 2018 trof ik de eerste voorbereidingen voor een boek van mijn werk van de laatste 25 jaar, min of meer een opvolger van het in 2000 verschenen boek. In februari van dit jaar is het boek verschenen: het bevat een grote selectie van mijn tekeningen, schilderijen en sculpturen van de afgelopen 25 jaar. De teksten zijn zowel in het Nederlands als in het Engels. Het boek is per e-mail te bestellen: robhoudijk@zonnet.nl voor € 65, – (vijfenzestig euro) exclusief verzendkosten.

New book with work 1995 – 2020

In July 2018 I made the first preparations for a book of my work of the last 25 years, more or less a successor to the book published in 2000. In February of this year a book was published with a large selection of my drawings, paintings and sculptures from the last 25 years. The texts are in both Dutch and English. The book can be ordered by e-mail: robhoudijk@zonnet.nl for €65,- (sixty-five euros) excluding shipping costs.

Zoals zovelen heb ik te kampen gehad met de gevolgen van de Corona-crisis. Ik had me het presenteren van het nieuwe boek totaal anders voorgesteld, namelijk op een feestelijke wijze, met een uitgebreide expositie in mijn eigen galerie; dit alles omstreeks medio/eind november 2020.

Wat de toekomst gaat brengen weten we niet, maar ik kan me voorstellen dat het rondwaren van het virus en de daarmee samenhangende beperkende maatregelen nog een poos zullen aanhouden. Met andere woorden: ik kan voorlopig niet exposeren en zie me tot mijn grote spijt genoodzaakt het boek, dat begin februari van de pers is gekomen, op een andere manier onder de aandacht te brengen.

De bijbehorende expositie houdt u/houden jullie nog van me te goed op een later tijdstip! Eén en ander is natuurlijk te wijten aan puur overmacht, het is niet de door mij in eerste instantie gewenste manier, maar, naar ik hoop, voor het moment een bevredigende oplossing. Rest mij nogmaals te vermelden dat ik u/jullie van harte welkom heet op een nog te plannen expositie, hopelijk nog in dit jaar!

Boek bestellen

Prijs per boek zonder cassette: € 65,00
Prijs per boek met cassette: € 87,50

Prijs is exclusief eventuele verzendkosten.
Bij afname van tien exemplaren is het tiende exemplaar gratis.

Bestellen
• Via e-mail: robhoudijk@zonnet.nl
• Telefonisch, via de nummers 072-5150458 of 0650286272

Boeken kunnen per post worden bezorgd of in (al dan niet telefonisch) overleg afgehaald worden op een van de volgende adressen:
Metiusgracht 10, Alkmaar of Stuimellaan 2A, St. Pancras

Specificaties:

Boek

Hardcover, genaaid gebonden
Formaat 30 x 30 x 1,7 cm
156 pagina’s
Full colour drukwerk
Omslag glanslaminaat

 

Cassette

Bruin golfkarton
Zeefdruk